Paulien

Betaalbare mode & de nieuwste trends

1. Identiteit

Bedrijfsnaam: Paulien

KVK nummer: 50654713

Vestigingsnummer: 000001729209

Adres: Voorstraat 17

Postcode: 8801 KZ

Plaats: Franeker

​

2. Doeleinden en rechtsgronden

De gegevens die via het bestelformulier ontvangen worden. Worden beveiligd opgeslagen en worden verwijderd zodra de gegevens niet meer nodig zijn. Tevens gebruiken wij deze gegevens om contact op te nemen met de klant voor het stellen van doelgerichte vragen over zijn of haar bestelling, maar niet voor het toesturen van reclame of nieuwsbrieven. Dit betekend dat deze gegevens niet gebruikt worden voor marketing- of onderzoeksdoeleinden. 

​

‘Gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn’ houdt in dat als de bestelling via het bestelformulier afgerond is vernietigd zullen worden. De gegevens die wij verplicht zijn te vermelden op de factuur zullen wij bewaren, omdat wij verplicht zijn de facturen 7 tot 10 jaar te bewaren.

​

3. Duur van opslag

De persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan nodig is. Dit is nadat de bestelling die gedaan is via het bestelformulier afgerond is. Wij zijn echter verplicht om facturen te bewaren met daarop uw naam en adresgegevens. De facturen worden vernietigd zodra wij niet meer verplicht zijn deze te bewaren (7 tot 10 jaar).

​

​

4. Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens die u ons via het bestelformulier toestuurt in te zien, rectificeren of te wissen. U kunt hiervoor contact opnemen met Paulien. Dit kunt u doen door een brief naar ons te sturen (Voorstraat 17, 8801 KZ Franeker) of te bellen naar +31517 394 083.

​

5. Externe onderdelen

Onze site is voorzien van Google Analytics, Facebook feed en Google Maps. Voor de privacy verklaringen van Google en Facebook verwijzen wij u naar 5.1, 5.2 en 5.3 van deze privacyverklaring.

​

Zodra u akkoord gaat met de privacyverklaring van Paulien gaat u ook akkoord met de privacy verklaringen van Google en Facebook.

​

5.1 Google Analytics 

Google Analytics is een webanalyse-service geleverd door Google. Google maakt gebruik van de gegevens die worden verzameld om het gebruik van deze site te volgen en te onderzoeken, om verslagen over de activiteiten voor te bereiden en te delen met andere Google-services. 

​

Google kan de gegevens die worden verzameld om advertenties te contextualiseren en te personaliseren voor zijn eigen reclamenetwerk.

​

Verzamelde persoonsgegevens: cookie en gebruiksgegevens. Plaats van verwerking: VS. Vind Google's privacy policy hier.



5.2 Facebook privacyverklaring

Voor de Facebook privacyverklaring wordt doorverwezen naar: https://www.facebook.com/legal/terms/update Als u akkoord gaat met de privacy verklaring van www.paulien.nl dan gaat u ook akkoord met de voorwaarden genoemd op https://www.facebook.com/legal/terms/update. Plaats van verwerking: NL.

 

5.3 Google Maps

Eigenaar van Goolge Maps is Google. Google maakt gebruik van de gegevens die worden verzameld om het gebruik van Google Maps te analyseren. Deze gegevens worden verzameld om verslagen en over de activiteiten voor te bereiden en te delen met andere Google-services. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de privacyverklaring van Google. Deze kunt u hier vinden. Plaats van verwerking: NL.

 

6. Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

​

​

7. Plaats van verwerking

Plaats van verwerking: Nederland.

Stelt een technische cookie in die registreert dat u niet akkoord gaat, vraagt u niet opnieuw.

Verwijdert de cookie toestemming van uw browser.

Paulien maakt gebruik van cookies van derden.

Klik hier voor meer informatie of voor het veranderen van de instellingen of cookies uit te schakelen.

X